Posted by: maritarunde | July 16, 2009

Skyfri himmel?

IMGP6588
IMGP6593
Skyane har vore det som har prega himmelen dei siste dagane, dermed var det nærmast eit sjokk å sjå ut på den blå himmelen i dag. Det var godt og varmt, og etter ein god frukost med HK & PK var det tid for lunsj på stranda med Gunhild. Med fantastisk utsikt mot fjella fant vi ut at vi skulle fare på ein aldri så liten topp tur. Vi tok med oss hunden og bar i veg oppover bakkane, heilt perfekt tur-vær, ikkje for varmt og ikkje for kaldt.
Vi satt ei stund på toppen mens Gunhild gnafsa hol på ein appelsin med å sette tenna i skallet (grøss) og reiv det av appelsinen (off klissete kvite fingra…). Og nesten det viktigaste med fjellturen: vi fekk skrive navna våra i boka!!
Nedoverturen begynte. Då vi hadde gått ca 100 meter nedover ser vi at det kjem ei enorm regnværsbyge rett mot oss. Vi la på sprang, med byga rett over oss. Vi sprang heile vegen ned, og i ettertid trur vi at vi sprang under den samme regnbyga heilt til vi kom ned til bilen igjen. Men ja, etter ca 50 meter var vi klissande blaute. Ka kan eg seie? Kvite t-skjorte og regn ekje alltid den beste kombinasjonen…
IMGP6599

Advertisements

Responses

  1. -gjennomsiktig?-
    men var ikkje begge hundane med?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: