Posted by: maritarunde | July 16, 2009

Stein-saks-papir

IMGP6625
IMGP6632
Nåke eg og Gunhild har prata lenge om er å fare på blå-tur kombinert med stein-saks-papir i kvart vegkryss vi kom til. Spontane som vi er fant vi ut at dagen var komt.
For å være skikkelige turfolk tok vi med oss stormkjøkken. Her skulle vi steike kylling og koke saus, koke kaffi, koke suppe, steike pannekake og koke vatn til nudlane. Når eg tenke meg om så hadde vi tatt med meir enn nok å ete…vi skulle jo bare være der over natta…Hærligland kor masse mat vi egentlig hadde med oss!!! (kanskje fordi vi glømte å ta med oss mat og drikke på forrige tur vi reiste på??!)
Vi kjøyrte avsted. Etter nåken heftige omganga med stein-saks og papir kom vi oss til ein plass eg ikkje ana ka heite, men vi var der i allefall. Vi stoppa på ein koselig rasteplass, slik som ekte turfolk gjer, og okkuperte eit bord og plasserte all maten utover, reine koldtbordet. No skulle vi koke og steike! Vi tente på rød-spriten og fekk varma opp nåke vatn til nudlane. Så skulle vi ha kaffi – men da ville ikkje rødspriten brenne meir, det var tomt. Hjelpe meg. All maten vi hadde tatt med oss var basert på at den måtte varmast eller kokast, og enda vi hadde med oss fullt i mat hadde vi ingenting å ete. Hurra.
Heldigvis hadde vi ei heilt fantastisk utsikt, ein fantastisk solnedgang, fantastiske kjære Gunhild, ein fantastisk god kopp med nudla og ein heilt fantastisk sovepose som holdt meg varm gjennom ei heilt fantastisk natt med søvn på eit fantastisk liggeunderlag på asfalten under ein fantastisk open himmel, fikk kun 2 myggestikk på kinnet. Gunhild sov derimot dårlig inne i bilen med dyne og pute…Oppsummering av turen: fantastisk!

Advertisements

Responses

  1. Spennende!
    Rødsprit er ikke så dumt 🙂
    PS. liker oppdatteringsfrekvensen din for tia.

  2. haha. ble kjempeimponert av legitim blåtur.

  3. Ja ditta her abefalast på det sterkaste:) Veldig spennande tur!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: