Posted by: maritarunde | August 25, 2010

Middagstips frå Papaz


Det er alltid like kjekt å ete spagetti sammen med familien…egentlig så e det berre eit flimtriks heile greia når Lady og Landstrykaren går på date for å ete spagetti og kjøttbolla. Dei grisa jo ikkje i det heile tatt.
For min egen del så blir eg ganske så flau om maten slenge rundt munnen og sausen festar seg på alt i omkrets frå munnen og heiltopp til panna. Dessuten så er det svært få mennesker som greier å holde maska om den eine får ein spagetti med saus slengt langt nedover halsen. Og endå flauare er det om den andre parten får masse saus rundt munnen, skal du tørre å sei i frå, korleis skal du seie det? Og så endar det med at du begynne å tørke deg febrilsk rundt munnen din sjølv for å gje eit ”skjult hint” til den andre parten om griseriet rundt munnen.
Han PP (Papaz Prest) som er avbilda, ser ut som om han prøvar å sniffe inn spagettien, eller at han leitar etter hår i maten, men det er feil begge delar. Han ete faktisk, han har faktisk berre funne ut ein måte å ete på for å unngå å søle på skjorta si…
dessutan så lurar eg på kor mange utav Noregs befolkning som eige, eller har drukke av slike glas som det er på biletet? Der eg har vore på besøk i øst, vest, sør og nord, der har det vore slike glas.

Advertisements

Responses

  1. hehe, ja, men han pleier å kutte den opp. men han sitter uansett og spiser som det der x)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: